Přihlásit
Jméno:
Heslo:

Pizza PIETRO

Vážení provozovatelé restaurací, barů, kaváren, občerstvení a jiných pohostinských služeb. Naše firma je výrobcem a dodavatelem pravé italské pizzy do mnohých výše zmíněných zařízení a díky kvalitě svých produktů si stále získává mnoho nových spokojených odběratelů. Nabízíme všem firmám působících nejen v oblasti pohostinství možnost odběrů našich polotovarů.

Nabízíme Vám pestrý výběr pravé italské pizzy, kterou si můžete u nás objednat také přímo prostřednictvím našich internetových stránek.

Rozšiřte svou nabídku a zařaďte do svého jídelního lístku i výběr kvalitní italské pizzy. Vaši zákazníci zcela jistě naleznou ve Vaší nové nabídce zalíbení a rádi se k Vám budou vracet, aby opět nalezli nezaměnitelnou chuť Pizzy Pietro.

S naší pizzou se setkáte v nejrůznějších krajích České republiky i na Slovensku

  • Jihomoravský kraj (Blansko, Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Hodonín, Vyškov, Znojmo)
  • Pardubický kraj (Chrudim, Pardubice, Svitavy, Ústí nad Orlicí)
  • Kraj Vysočina (Havlíčkův Brod, Jihlava, Pelhřimov, Třebíč, Žďár nad Sázavou)
  • Olomoucký kraj (Jeseník, Olomouc, Prostějov, Přerov, Šumperk)
  • Moravskoslezský kraj (Bruntál, Frýdek-Místek, Karviná, Nový Jičín, Opava, Ostrava-město)
  • Zlínský kraj (Kroměříž, Uherské Hradiště, Vsetín)
  • Středočeský kraj
  • Praha

NOVINKY

Označování alergenů v potravinách

Označování alergenů je legislativně stanoveno na datum 13.12.2014 v souladu s potravinovým právem. (EU – 2000/13 do 13.12.2014 a pak nahrazena 1169/2011 EU článek 21 ČR – Vyhláška 113/2005 Sb. O způsobu označování potravin a tabákových výrobků, § 8 odstavec 10)

Předpisy stanovují specifické požadavky na označování alergenových složek, u kterých je prokázáno, že můžou způsobit u spotřebitelů alergie.

Je tedy požadováno, aby veškeré složky byly zřetelně označeny názvem, případně číslem příslušné alergenní složky, pokud není přímo v názvu potraviny nebo jídla.

Seznam alergenů

Publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

  1. 1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. 2. Korýši a výrobky z nich
  3. 3. Vejce a výrobky z nich
  4. 4. Ryby a výrobky z nich
  5. 5. Podzemnice olejná(arašídy) a výrobky z nich
  6. 6. Sójové boby(sója) a výrobky z nich
  7. 7. Mléko a výrobky z něj
  8. 8. Skořápkové plody a výrobky z nich
  9. 9. Celer a výrobky z něj
  10. 10. Hořčice a výrobky z ní
  11. 11. Sezamová semena(sezam) a výrobky z nich
  12. 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. 13. Vlčí bob(LUPINA) a výrobky z něj
  14. 14. Měkkýši a výrobky z nich

Potravinové alergeny pizza Pietro ke stažení